RAB – hvad er det?

Min. 660 timer undervisning, sammensat efter sundhedsstyrelsens retningslinjer.

En RAB-certificering er din garanti for at jeg har en grundig uddannelse bag mig.

Min. 660 timer undervisning, sammensat efter sundhedsstyrelsens retningslinjer. For at blive RAB certificeret massør, tog jeg uddannelsen som kropsterapeut. Min uddannelse består ud over grunduddannelsen til fysiurgisk massør af: anatomi/fysiologi, sygdomslære, psykologi, triggerpunkter, organmassage, lidt zoneterapi, lidt meridianmassage, bindvævsmassage/cupping, ekstra uddannelse i nakke problematikker, problemer omkring skulder, bækken, korsben og ryg, samt kendskab til baby- og kranio sakral terapi.

Flere private sundhedsforsikringer giver tilskud til behandlinger hos en Registreret alternativ behandler (RAB).